Wie zijn we

header

  • Contact

 

Nederlandse verkopers van elektronische sigaretten hebben zich in 2012 verenigd in de Elektronische Sigaretten Bond Nederland, kortweg Esigbond genaamd.

Ons doel

De brancheorganisatie heeft als doel het verbeteren van de kwaliteit van elektronische sigaretten en het professionaliseren van het ondernemerschap in de elektronische sigaretten industrie, het verbeteren van de service en informatie voor de gebruiker van de elektronische sigaret, alsmede het behartigen van de individuele en collectieve belangen van haar leden en bevorderen van contacten tussen de leden.

Onze leden

Onze leden delen dezelfde visie en willen op een verantwoorde manier een goed en veilig product aanbieden. Helaas zijn er door een sterke toename in de verkoop veel bedrijven bijgekomen die enkel korte termijn winst na lijken te streven. Voor de consument is het, zeker op internet moeilijk, het kaf van het koren te scheiden. Onze leden kunt u herkennen aan ons logo. Websites die dit logo voeren zijn aangesloten bij de brancheorganisatie, verkopen op verantwoorde wijze en steunen (ook financieel) onze activiteiten voor betere regelgeving en productveiligheid.

Lid worden

Wanneer u als zelfstandige in deze branche werkzaam bent en lid wenst te worden van onze branchevereniging, stuurt u dan een e-mail naar secretaris@esigbond.nl

Elektronische Sigaretten Bond Nederland
't Rond 7-8
4285 DE Woudrichem

KVK 54531837